Brandly är en web & reklambyrå med kontor mitt i centrala Jönköping. Kom gärna förbi på ett besök!

Brandly Kommunikation

Smedjegatan 24
553 20 Jönköping

E-post: brandly@brandly.se
Telefon: +46 (0) 36 440 50 90

Dan Spjern

Strategi & Budskap

Dan har en bred erfarenhet som byråansvarig mot kunder som SYSteam, Husqvarna, Fläkt Woods och Bosch. Med i bagaget finns också ett intresse för digitala media som ledde till den första webbproduktionen redan -95. Intresset för det nya är också en viktig drivkälla när förutsättningarna för våra insatser ska analyseras och förstås. Dans förslag har ibland ett akademiskt ursprung, är ofta grundade på erfarenhet men har alltid ett konkret resultat som mål. Ibland försvinner hans blick i fjärran i funderingar, men hörs musik – helst jazz – är han snabbt 100% närvarande.

E-mail: dan@brandly.se

Mobil: 0707-73 55 60

Åsa Berggren

Koordination

Åsa är den som koordinerar oss. Både mot kund, i våra egna insatser och i samspelet med övriga kompetenser och underleverantörer. Hon har erfarenhet från flera byråer och har varit engagerad i många projekt för bl.a. Husqvarna, IVT, ITAB, Högskolan i Jönköping och Regionförbundet Jönköpings Län. Men Åsa har också en kreativ ådra och ett sinne för färg, form och kvalitet som är en viktig tillgång i våra processer. Det estetiska sinnet kommer även till uttryck i fotografiska bilder, inte minst som bröllopsfotograf – dock utan märkbar värmländsk dialekt.

E-mail: asa@brandly.se

Mobil: 0707-44 43 30

Magnus Glantz

AD & Design

Om man vill ha något riktigt snyggt ska man gå till Magnus. Det gör både vi och de många trogna kunder som uppskattar hans talanger. Sedan spelar det mindre roll om slutresultatet tar sig uttryck i en annons, hemsida, fotografi eller grafisk profil – känslan för form och detaljnoggrannheten är ändå densamma. Omtalad är också hans arbetskapacitet – definitivt nödvändig för att alla som vill ska få del av hans tjänster. Vill du prata sportbilar eller österrikiska skidorter är det två av få saker som kan få Magnus att släppa fokus på arbetet.

E-mail: magnus@brandly.se

Mobil: 0707-99 55 30

Jonas Enbom

Digital AD

Med Jonas har vi fått ett välkommet tillskott. Inte bara av iOS-insikter, babyanekdoter och komplicerade recept på asiatisk mat. Han tillför även visuell kreativ skaparkraft med en slagsida mot det digitala i form av film, 3D och webb. Men Jonas har också lätt för att ta till sig nya insikter även om våra kunders verksamhet, förutsättningar och produkter. Utifrån det skapar han sedan allt från luddigheter som nya koncept för stil- och designparadigm till hands-on-konkreta nylimmade tapetvåder på spånskiva som fotobakgrund.

E-mail: jonas@brandly.se

Mobil: 0708-39 88 81